Zasto se sminkamo? Pitanje slicno: cemu lepota?

Lepo je nesto cemu svi tezimo i sto nasim zivotima daje ukus. Lepota lica narocito zenskog  je opisivana  od kad je sveta  tako da se pojam lepog menjao kroz vreme.

Osnovno pravilo sminkanja je: UBLAZITI NEDOSTATKE I ISTACI PREDNOSTI.

Vazno je znati da se nacini sminkanja ne uskladjuju samo po standardnim pravilima vec i u zavisnosti od mnogih stvari kao sto je potreba za isticanjem ili skrivanjem.Ova psiholoska komponenta je cesto vaznija od mnogih stvari jer lica ipak odrazava nas karakter.

Istorija sminkanja pocinje sa ljudskom istorijom. U praistorijsko doba sminka je imala ulogu maske,stari Rim i Grcka zadrzali su karakteristiku egipatskog sminkanja,Vizantija nosi sa sobom prirodnu lepotu bez dodataka,Vizantija do 17 veka donosi procvat frizura a i sminke.20-ti vek donosi raznorazne novine ali je sve u cilju da budemo lepse i inovativnije,modernije i u korak sa novim trendovima.
Trendovi se prate kod vecine nasih zena kako u 20-tim tako i u 50-tim godinama zivota.Svaka zena je lepa i sexi na svoj nacin smo mi u salonu Suzana pomazemo da sto vise izvucemo i vasu lepotu i vas seksepil takodje i vas senzibilitet i da oslikamo na licu.Zato obradujte sebe,i posetite nas takodje i probajte Profesionalno sminkanje u salonu Suzana.
Mi smo tu za Vas.